Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai

Jumeirah Dar Al Masyaf, Dubai


8 dage

Afrejse hele året

Dubai

Fra kr. 34.900 per person.

Dar Al Masyaf er en af ​​tre ejendomme på Madinat Jumeirah Resort. Tilbring en afslappende uge på dette smukke feriested designet til at ligne traditionelle arabiske feriehuse forbundet med kanaler.

Hvert værelse har adgang til sin egen butler, der hjælper med alt fra at bestille en restaurant om aftenen til at bestille en golfbuggy eller abra (en traditionel Emiratisk båd). I baghaven i lejlighedskomplekset serverer butleren snacks og drinks til gæsterne hver aften. Dette er et perfekt sted at slappe af med en drink efter en dag i solen inden du spiser middag. Alt dette er inkluderet i prisen.

Jumeirah Dar Al Masyaf
Vælg mellem stranden, poolen eller Wild Wadi Waterpark.

Inkluderet i prisen er også gratis adgang til det berømte vandland Wild Wadi Waterpark, og du har fri adgang til liggestole både på den private strand eller ved en af ​​de mange pools på feriestedet. Der er ingen stress og jag her, og Dar Al Masyaf er det perfekte sted at tilbringe en uge, hvis du vil slappe af og have en ordentlig ferie.

Der er heller ikke langt til shopping og fantastiske restauranter. Inde i feriestedet finder du Souk Madinat Jumeirah, en arabisk basar, hvor du kan finde alt fra tøj, krydderier og smykker. Ankom i golfbuggy eller abra og bliv her i en time, en dag eller hele aftenen.

Jumeirah Dar Al Masyaf
En af Jumeirah Dar Al Masyafs mange restauranter.

Med over 25 restauranter, der serverer drinks og internationale retter, er der masser af steder at vælge imellem til en kop kaffe, en let frokost eller en mindeværdig middag.

Hvis du formår at løsrive dig fra hotellet, venter Dubai med alle mulighederne for aktiviteter og oplevelser. Nogle af Dubais største attraktioner såsom Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina og Aquaventure ligger kun 15 minutters kørsel derfra.

Jumeirah Dar Al Masyaf
Resortet er omgivet af kanaler.

Dubai har det hele: shopping mulighederne er uendelige, tag en tur op til verdens højeste bygning, du kan tage på ørkensafari, hoppe i faldskærm, tilbringe dagen i et vandland eller stå på ski. Der er noget for ethvert aktivitetsniveau, interesse og alder, og det er velegnet til både familier, par og venner.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

Arabian Summer House Deluxe Room
Værelserne er rummelige med komplet arabisk design og har en stor dobbeltseng og et luksuriøst badeværelse med badekar og bruser. Fra den private altan eller terrasse har du udsigt over palmetræer, de store grønne områder og kanaler på udvej, men det er også muligt at få værelser med strandudsigt. Et perfekt sted at slappe af efter en dag i byen.

  • Fra kr. 34.900 per person i økonomiklasse på Emirates og Arabian Summer House Deluxe Room inkl. morgenmad.
  • Fra kr. 54.900 per person i Business Class på Emirates og Arabian Summer House Deluxe Room inkl. morgenmad.

Alle priser per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyreise t/r København-Dubai med Emirates i ønsket kabineklasse.
  • 7 nætter på Dar Al Masyaf Madinat Jumeirah i valgte værelseskategori inkl. morgenmad.
  • Transfer lufthavn-hotel i Dubai t/r

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Maldiverne

Four Seasons Maldiverne

8 dage

Fra kr. 118.500

Seychellerne

Drømmeferie til Seychellerne

11 dage

Fra kr. 51.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo