One&Only Royal Mirage, Dubai

land
Dubai
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 18.700 per person.
kontakt

Tilbring en afslappende uge på et af Dubais mest eksklusive og luksuriøse hoteller. One & Only Royal Mirage Dubai har sin egen strand, fantastiske haver, en bred vifte af aktiviteter og 16 restauranter, barer og lounger.

One & Only Royal Mirage Dubai er et af de bedste og mest stilfulde hoteller i Dubai og en hyldest til arabisk arkitektur og gæstfrihed. Hotellet er spredt over et stort område omgivet af frodige grønne områder, springvand, spektakulær arabisk arkitektur, ni restauranter og en kilometer lang privat kystlinje. Restauranterne serverer mad i verdensklasse, og du kan finde retter hele vejen fra Middelhavet til Marokko, Indien og Mellemøsten.

Der er ingen stress og jag her, og One & Only Royal Mirage er det perfekte sted at tilbringe en uge, hvis du vil slappe af og have en ordentlig ferie.

One&Only Royal Mirage Dubai
Hotellet har en kilometer lang privat kystlinje på Jumeirah-stranden.

Hotellet er inddelt i tre områder, som alle har forskellige værelser, temaer og restauranter: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa.

The Palace afspejler den arabiske magi med en spektakulær placering på Jumeirah Beach. Dette er et luksuriøst resort med personlig service, store haver og flere svømmebassiner. Resortet har 221 værelser og suiter og en privat strand samt en række aktiviteter såsom vandsportscenter, tennisbaner, golf putting green og børneklub.

Arabian Court er bygget i orientalsk stil med symmetrisk arkitektur i et landskab med springvand, gangbroer og frodige haver. Alle 160 værelser og 10 suiter vender ud mod havet og har egen balkon eller terrasse. De tre restauranter tager dig med på en rejse fra fortid til nutid gennem asiatiske og arabiske retter.

Residence & Spa, som er medlem af “The Leading Hotels of the World”, er et intimt fristed for dem, der ønsker at slappe af i komfortable omgivelser af højeste klasse. Resortest 20 værelser og 20 suiter er alle rummelige og dekoreret med de fineste detaljer. Alle vender ud mod havet med deres egen altan eller terrasse. Med private restauranter og lounger, en diskret reception og afsondret have er dette et perfekt sted for dem, der ønsker at nyde deres ferie fuldt ud. I området er The Health & Beauty Institute med orientalsk hammam, spa, frisørsalon og neglesalon.   

One&Only Royal Mirage Dubai
Und dig selv lidt ekstra velvære på The Health & Beauty Institute.

Hvis du formår at løsrive dig fra hotellet så venter Dubai med alle mulighederne for aktiviteter og oplevelser. Nogle af Dubais største attraktioner såsom Palm Jumeirah, Emirates Golf Club, Dubai Pearl, The Walk, Dubai Marina og Aquaventure ligger kun 15 minutters kørsel derfra.

Dubai har det hele: shoppingmulighederne er uendelige, tag en tur op til verdens højeste bygning, du kan tage på ørkensafari, hoppe i faldskærm, tilbringe dagen i et vandland eller stå på ski. Der er noget for ethvert aktivitetsniveau, interesse og alder, og det er velegnet til både familier, par og venner.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

Arabian Court Deluxe Room
Værelserne i Arabian Court er rummelige med komplet arabisk design. Rummet har en stor dobbeltseng og et luksuriøst badeværelse med badekar og bruser. Fra den private altan har du udsigt over palmerne og de store grønne områder på byen. Et perfekt sted at slappe af efter en dag i byen.

 • Fra kr. 18.700 per person i økonomiklasse på Emirates og Arabian Court Deluxe Room inkl. morgenmad og middag.
 • Fra kr. 33.900 per person i Business Class på Emirates og Arabian Court Deluxe Room inkl. morgenmad og middag.

Residence Prestige Room
Prestige-værelserne er langt større end det, der er normalt for hotelværelser i Dubai. Designet er en hyldest til den arabiske kultur med møbler og udskæringer af træ, traditionelle mosaikker og autentisk kunst. Nyd udsigten over de velplejede grønne områder fra den private altan. Som gæst på The Residence har du adgang til en dedikeret pool, bibliotek og en restaurant, der kun er til gæster i denne del af hotellet.

 • Fra kr. 31.500 per person i økonomiklasse på Emirates og Residence Prestige Room inkl. morgenmad og middag.
 • Fra kr. 46.700 per person i Business Class på Emirates og Residence Prestige Room inkl. morgenmad og middag.

Alle priser per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København-Dubai med Emirates i ønsket kabineklasse.
 • 7 nætter på One&Only Royal Mirage i valgte værelseskategori inkl. morgenmad og middag.
 • Transfer mellem lufthavnen og hotellet t/r

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer eller omdannes til et stopover på vej til f.eks. Australien eller New Zealand.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag