Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Banyan Tree Mayakoba

Banyan Tree Mayakoba


8 dage

Afrejse hele året

Playa del Carmen, Mexico

Fra kr. 45.900 per person.

Lige uden for centrum af Playa del Carmen ligger Banyan Tree Mayakoba, et prisvindende luksusresort med en unik beliggenhed. Her møder frodige mangroveskove kridhvide strande og Det Caribiske Hav. Arkitekturen er en fusion mellem det orientalske og det mexicanske.

Vælg mellem fem restauranter af høj kvalitet på resortet, eller tag en kort gåtur til centrum af Playa del Carmen. Resortet arrangerer også private middage for to og aften udflugter i junglen for små grupper med middag lavet i traditionel maya -stil.

Med dette rejseforslag bor du i villa med pool, med udsigt over lagunen. Villaerne er minimalistiske på ydersiden og moderne og luksuriøse på indersiden. Du har din egen private terrasse med pool og er kun en kort gåtur fra stranden. Du kan deltage i yoga ved solopgang, og der er et spa -område med en rig menu med behandlinger.

Banyan Tree Mayakoba er familievenligt med sin egen Kids Club, men stedet er nok mest populært blandt par. Resortet tilbyder flere måder at nyde en romantisk middag for jer bare to;

 • På en flodbåd i mangroverne, indtil solnedgang eller i måneskin
 • Grillmåltid med de fineste ingredienser, tilberedt og serveret på din egen terrasse
 • Mad fra resortets restauranter kan leveres ved døren

El Camaleon Golfbane er integreret i resortområdet og var den første bane i Mellemamerika, der var vært for PGA -turneringen. Designet af Greg Norman og tilbyder en fantastisk udsigt over regnskoven og havet, men også indsigt i de fascinerende økosystemer, der omgiver banen.

Kysten mod Det Caribiske Hav på Yucatán -halvøen kaldes Riviera Maya og har mange spændende oplevelser inden for rækkevidde af dagsture. Dykning og snorkling på koralrevene er som at ende midt i et af David Attenboroughs storslåede naturprogrammer. Med lidt held kan du møde hvalhajen under vandet. Den spiser små krebsdyr og er helt ufarlig for mennesker, og et møde med denne yndefulde kæmpe er utvivlsomt et minde for livet. På sightseeing i junglen får du se velbevarede bygninger og monumenter fra Maya-imperiet, det ældste fra det 5. århundrede. Her finder vi også den berømte maya -by Chichen Itza, som er et verdensarvssted og et af verdens syv vidundere.

Med andre ord er Banyan Tree Mayakoba førsteklasses luksus med et hav af spændende ting at opleve i umiddelbar nærhed.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 45.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
 • Fra kr. 61.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København/Billund – Cancun med Lufthansa i ønsket kabineklasse.
 • Private transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i en Bliss Pool Villa på Banyan Tree Mayakoba

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Mexico

Nobu Los Cabos

8 dage

Fra kr. 31.900

Peru

Iconic Peru

14 dage

Fra kr. 29.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo