Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Explore Costa Rica

Foto: © ondrejprosicky / stock.adobe.com

Explore Costa Rica


14 dage

Afrejse hele året

Tortuguero, La Fortuna, Monteverde, Manuel Antonio

Fra kr. 32.500 per person.

Costa Rica er et lille land, men dette er ikke ensbetydende med, at det ikke kan byde på mange eventyr.

Denne to-ugers tur er ideel for alle, der ønsker at rejse væk fra alfarvej for at gå på opdagelse i en verden fyldt med dyreliv og frodig natur. Skovplantningsprojekt, bevaringsprogram for havskildpadder, zipline gennem junglen, og varmen fra vulkanske kilder er blot et lille udvalg af, hvad du kan opleve undervejs. At få jord under neglene (for så at blive ren igen) har aldrig før været så sjovt!

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Deltag i et foredrag ved Monteverde Institute
 • Lær at lave tortillas med en lokal familie
 • Kig efter dyreliv når du sejler gennem kanalerne i Tortuguero
 • Nyd en spektakulær udsigt over vulkaner, mens du slapper af i varme kilder
 • Lær alt om havskildpadder fra en lokal ekspert

Dagsprogram

Ankomst til valgfri tid. I dag begynder eventyret! Udforsk byen, men sørg for at være tilbage i god tid til velkomstmødet. Her vil du møde de andre gruppedeltagere samt din rejseleder.

I dag rejser vi til Tortuguero Nationalpark. Her har vi mulighed for at deltage i en guidet bådtur gennem kanalerne. Dette tropiske øko-paradis er hjemsted til utallige fugle- og dyrearter, så vær opmærksom, hvem ved hvad der gemmer sig i junglen.

Lodgen vi skal bo i de næste to nætter ligger lidt væk fra alfarvej. Værelserne er enkle, med eget bad, strøm og varmt vand. Der er ingen A/C, men alle værelser har store vinduer og loftsfaner, der fanger brisen fra det caribiske hav. Lodgen ligger i fantastiske omgivelser, så man glemmer hurtigt de få mangler.

Anslået rejsetid: San Jose – Tortuguero 4,5 time

I dag har du mulighed for at se en række fugle, aber og andre dyr, når vi igen rejser ud med båden. Senere vil vi tage på en vandretur i junglen. Vi besøger også Sea Turtle Conservancy, en non-profit organisation som Archie Carr (National Geographic stipendiat) var med til at stifte.

I løbet af dagen vil du også få tid til at slappe af i hængekøjen, ved poolen eller på stranden. Mangler du mere eventyr? Hvorfor ikke prøve en zipline gennem junglen, eller en tur i kajak.

Afrejse fra Tortuguero tidlig morgen, hvor vi besøger et kaffeprojekt, der støttes af G Adventures. Her vil vi også få serveret frokost. Vi ankommer til La Fortuna om aftenen. Slap af i poolen, mens du nyder udsigten over junglen og den nærliggende vulkan.

Anslået rejsetid: Tortuguero – La Fortuna 6-7 timer

I dag kan du udforske La Fortuna. En række valgfrie aktiviteter ligger for dine fødder, så du kan gøre din dag så indholdsrig som mulig. Om aftenen besøger vi en lokal familie, hvor du kan lære at lave tortillas. Når tortillaerne er klar, serveres en velsmagende «Casado», en typisk costaricansk ret, der indeholder sorte bønner, bananer og dine egne hjemmelavede tortillas.

Dagen i dag er til fri disposition. Udfyld timerne med spændende aktiviteter som rafting, rappelling ned ad et vandfald, afslapning i varme kilder eller en bådtur til Cano Negro Wildlife Refuge.

Er du klar til lidt frisk bjergluft? Fra La Fortuna rejser vi videre til den tågebelagte Monteverde Cloud Forest. Tilbring to dage med at udforske byen og det nærliggende Forest Reserve, et paradis for fugleentusiaster.

Anslået rejsetid: La Fortuna – Arenal – Monteverde 4 timer

Ifør dig poncho og støvler, vi skal udforske skoven, der er fuld af overdimensionerede bregner og eksotiske orkideer. Vi vandrer 12 km langs stier, mens du absorberer alle junglens billeder og lyde. Vi går til toppen af et udkigstårn for at se om vi kan få øje på de forskellige dyrearter, der findes i området.

I dag vil vi besøge instituttet ved Monteverde. Instituttet har fungeret som en base for en række forskere, der med hjælp fra National Geographic, har studeret den berømte baldakin i Monteverde Cloud Forest. Nyd foredraget fortalt af en af forskerne, før du selv hjælper med at plante træer eller indsamle data.

Brug resten af tiden i Monteverde godt. Aktiviteter som ridning, zipline gennem junglen eller nervepirrende ture over vaklende hængebroer er i vente.

Vi forlader Monteverde og kører til Manuel Antonio, hvor hvide sandstrande og det varme, idylliske og altid fantastiske Stillehav venter på os.

I dag tager vi på en inkluderet udflugt til Manuel Antonio Nationalpark. Eftermiddagen er til fri disposition.

Nyd den afslappende atmosfære ved Stillehavskysten, hvor spændende aktiviteter som surfing, ridning eller ture på de billedskønne strande kun er et stenkast væk.

Vi kører tilbage til hovedstaden San Jose. Om aftenen vil der være en afskedsmiddag med gruppen.

Anslået rejsetid: Manuel Antonio – San Jose 5 timer

Afrejse til valgfri tid. Du vil blive kørt tilbage til lufthavnen.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Explore Costa Rica kort.

Pris

 • Fra kr. 32.500 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – San José.
 • Hotel (11 nætter), rustik jungle lodge (2 nætter)
 • 13 morgenmad, 3 frokost, 3 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • Bådtur i Tortuguero National Park
 • Guidet vandretur i Santa Elena Cloud Forest Reserve
 • Guidet udflugt til Manuel Antonio National Park
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Bhutan

Wonders of Bhutan

10 dage

Fra kr. 44.500

Argentina, Brasilien

Oplevelsesrejse i Brasilien og Argentina

15 dage

Fra kr. 41.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo