Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Luksus og naturopplevelser i Costa Rica

.

Luksus og naturopplevelser i Costa Rica


13 dage

Afrejse hele året

San José, Bajos del Toro, Arenal, Upala, Playa Panama

Fra kr. 51.900 per person.

Costa Rica er et lille land med stor mangfoldighed og en gæstfri kultur. På denne rundrejse venter fantastiske naturoplevelser, gourmetmåltider og nogle af landets allerbedste resorter.

Det smalle landområde, der udgør Costa Rica, har en kyst mod Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest, og er dækket af regnskov og vulkanske bjergkæder. På trods af landets beskedne størrelse rent geografisk, anslås det, at så meget som over fem procent af alle arter på jorden kan findes i Costa Rica.

Costa Rica.
Måske ser du dovendyr i løbet af dit besøg i Costa Rica.

Nationen er desuden en førende stjerne blandt de mellemamerikanske lande med offentligt finansieret uddannelse og sundhedsvæsen, en lang demokratisk tradition, høj forventet levealder og lav kriminalitet. Det gør også landet til en sikker destination, i en del af verden, hvor man ellers skal tage visse forholdsregler. Costa Rica er, som et af de få lande, godt på vej til at blive CO2-neutral, og over en fjerdedel af området er beskyttet med nationalpark-status.

Ankomst Central Valley

Ved ankomsten til hovedstaden San José venter en privat chauffør i lufthavnen, som kører dig den korte vej til Xandari Resort & Spa i udkanten af ​​hovedstadsregionen. Resortet ligger lidt oppe i højden med en storslået udsigt. Og hvis flyveturen stadig sidder i kroppen, kan du bare gå direkte til spa afdelingen.

Costa Rica.
Tag gerne en lille sightseeingtur i hovedstaden San José.

Cloud forest

Rejsen fortsætter nordpå og op i højden, hvor man finder den såkaldte Cloud Forest. I omkring 1.300 meters højde ligger El Silencio Lodge & Spa, hvor du overnatter to nætter. Dette er et helt unikt resort i et lige så unikt naturlandskab. Omgivet af frodige, skovklædte bjergtoppe bor du i uforstyrrede, hjemlige hytter med pejs og boblebad på terrassen. Resortet har blandt andet cykler og fiskeudstyr til at låne, og der er spændende vandrestier, som du kan følge til de omkringliggende vandfald. Både restauranten og servicen holder en meget høj standard.

Costa Rica.
Arenal-vulkanen.

Arenal og La Fortuna

Vulkanen Arenal må siges at være fotogen i sig selv, hvor den tårner sig op over landskabet med en karakteristisk kegleform og perfekt symmetri. Den har også sørget for, at jorden i regionen er frugtbar og danner livsgrundlaget for den lille by La Fortuna. Nationalparken byder på flotte vandreture gennem varieret skov, hvor du kan forvente at se både aber og dovendyr. Ziplining, rafting og ridning er andre populære aktiviteter i lokalområdet.

Costa Rica.
Varme kilder uden for La Fortuna.
Costa Rica.
Ziplining er en populær aktivitet i Costa Rica.

Her bor du på Amor Arenal. Det er et fantastisk resort i regnskoven, hvor boligerne er separate luksushytter, der falder i ét med de smukke omgivelser. Restaurantens menukort varierer i tråd med med årstiderne og er orienteret mod kortrejst mad fra lokale landmænd. Hvis du kan lide yoga og spa, er du kommet til det rigtige sted, og hvis du vil prøve det for første gang, er dette bestemt en god mulighed for at få din debut. Anmeldelserne af Amor Arenal på Google og Tripadvisor har et gennemsnit, der er så tæt på topscore, som det praktisk er muligt at komme.

Origins Luxury Lodge.
Udsigten fra Origins Luxury Lodge.

Landlig luksus

Efter tre nætter i Arenal, er det blevet tid til Origins Luxury Lodge. I landlige omgivelser ligger resortet på en bjergskråning med en enestående udsigt, hvor man kan se den enorme Lake Nicaragua i horisonten. Der er god afstand mellem boligerne, som er stilfuldt indrettede og har privat terrasse med udsigt og brændefyret boblebad. Her kommer luksusoplevelsen i en tilbagelænet version – med hvilepuls og uden dresscode. Resortet har stalde og egne heste til rådighed, hvis du vil se mere af området fra hesteryg. Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet, tilberedt af Michelin-kokken Jean-Luc L´hourre og hans team. Køkkenet er en crossover, hvor fransk og latinamerikansk madlavning mødes i en smuk forening.

El Mangroove Hotel.
El Mangroove Hotel ligger idyllisk placeret.

Papagayo

Inderst i den idylliske Papagayo-bugt ligger El Mangroove Hotel, perfekt placeret. Et stort poolområde med restaurant og liggestole er det eneste, der er mellem hotellet og stranden. Regionen har mange spændende aktiviteter at byde på både til lands og til vands; fiskeri, snorkling og dykning, krydstogter i skærgården, strand-hopping og en fantastisk 18-hullers golfbane, for at nævne nogle få. Nabolandsbyen Playa Hermosa er farverig og autentisk med en afslappende atmosfære og et godt udvalg af caféer og restauranter. Her nyder du de sidste fem dage på El Mangroove inden turen går hjem til Danmark.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

 • Fra kr. 51.900 per person når to rejser sammen, Economy Class

Højdepunkter

 • Enestående naturoplevelser
 • Hytte-hygge og vandring i Cloud Forest
 • Spændende udendørsaktiviteter i regnskoven i Arenal
 • Luksus og gourmetmad på Origins Luxury Lodge
 • Strandliv og maritime aktiviteter i Papagayo-gulfen

Prisen inkluderer

 • Fly t/r med KLM på Economy Class København – San José
 • Al transport mellem destinationer og til/fra lufthavn
 • 1 nat på Xandari Resort & Spa inkl. morgenmad
 • 2 nætter El Silencio Lodge & Spa inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Amor Arenal inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Origins Luxury Lodge inkl. fuld forplejning
 • 4 nætter på El Mangroove inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Bali

Solferie på Bali

8 dage

Fra kr. 17.900

Singapore

Tropisk storbyferie i Singapore

6 dage

Fra kr. 25.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo