Nobu Los Cabos

land
Los Cabos, Mexico
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 20.500 per person.
kontakt

Længst mod syd på Baja-halvøen ud for Mexicos vestkyst finder vi Nobu Los Cabos. Omgivet af Stillehavet på den ene side og ørkenlignende bjerglandskab på den anden, er resortet en oase af luksus, smagfuld arkitektur og velrenommerede restauranter.

Mellem hotel bygningerne er der indbydende pools og fællesarealer med barer og restauranter. Atmosfæren er afslappende og betjeningen fremragende. Værelserne er generøse i størrelse og har egen terrasse. Og selvfølgelig tilbydes alt, hvad du kan drømme om i spa og wellness.

Under et ophold på Nobu Los Cabos venter kulinariske højdepunkter for alle måltider, da innovative mesterkokke varierer menuen efter sæson og råvareudbud. Flagskibet for resortets fire restauranter byder på japansk køkken, som kombinerer orientalsk køkken med mexicanske ingredienser. Malibu Farm fokuserer på økologisk dyrkede frugter og grøntsager, der har den kortest mulige vej fra jord til bord. Pacific Restaurant har specialiseret sig i frisk fisk og skaldyr, og Ardea Steakhouse tager grillet mad til nye højder.

En populær aktivitet blandt besøgende er sejlture i lokalområdet med en katamaran. Hotellets personale skræddersyer disse dagsture til gæsternes præferencer. Temaer kan fx være ø-hop med svømning og snorkling, hvor der serveres en bedre frokost undervejs. Eller et romantisk mini krydstogt for to, hvor middagen serveres om bord under en glødende solnedgang. I sæsonen er der også mulighed for en hvalsafari undervejs.

Der er en fantastisk golfbane i tilknytning til resortet, og frister det med noget mere adrenalinfyldt, er der gode forhold for klatring, ziplining og terrænture med ATV.

August og september er både de varmeste og vådeste måneder, uden at det betyder mere end 7-8 regnfulde dage i hver af månederne.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 20.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 31.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund/Aalborg– Los Cabos med KLM i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer lufthavn – hotel t/r
  • 7 nætter i Deluxe King room på Nobu Hotel Los Cabos

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag