Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

One&Only Mandarina

One&Only Mandarina


8 dage

Afrejse hele året

Puerto Vallarta, Mexico

Fra kr. 75.900 per person.

One & Only Mandarina ligger på en del af Mexicos vestkyst kaldet Riviera Nayarit, hvor vild og utæmmet regnskov, der dækker Sierra Madre -bjergkæden, møder det store Stillehav.

One & Only er et verdensomspændende koncept for luksusresorts på omhyggeligt udvalgte destinationer. Det siges, at helheden er mere end summen af ​​dens dele. Og det er præcis, hvad du kan forvente med One & Only. Små og store detaljer er gennemtænkt og i alt skaber de en helt unik oplevelse af luksus, velvære og det gode liv.

Mesterkokken Enrique Olvera har haft stor succes i USA ved at bringe inspiration fra sin oprindelse i Mexico. Olvera står bag Carao, en af ​​tre restauranter på resortet. Menuen er baseret på den lokale madkultur og ændrer sig løbende med sæsonen, adgang til ingredienser og ny inspiration. Ud over restauranter kan du nyde drinks, vin og lette måltider i The Treetop Bar med en fantastisk udsigt over området.

Indkvarteringen er helt spektakulær på flere måder. Tree House er inspireret af klassiske træhytter, som børn bygger i træer, og ligger højt over jorden i højden af ​​trækronerne. Her bor du helt uforstyrret med udsigt over frodige skove og Stillehavet. Hvert hus har sin egen terrasse med en lille pool. Interiøret er lavet af bæredygtige naturmaterialer, og ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.

Resortet er designet til at glide så uberørt som muligt ind i det majestætiske naturlandskab. Naturen i regionen er også uberørt, og et begrænset antal gæster ad gangen betyder, at sandstranden under resortet ikke er af den overfyldte sort. Skoven inviterer dig til at vandre, enten alene eller ledsaget af en kyndig guide, der kender det indviklede økosystem. Sådan en udflugt kan kombineres med for eksempel ziplining mellem trætoppene eller en tur på hesteryg.

One & Only skræddersyr dagsture baseret på gæsternes præferencer, uanset om det er ovennævnte naturoplevelser, komme tæt på den lokale kultur eller lære mere om den mexicanske hjemmelavede mad, der eksporteres til alle verdenshjørner, både som streetfood og god mad.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 75.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 92.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund – Puerto Vallarta med KLM i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer lufthavn-hotel t/r
  • 7 nætter i Treehouse på One&Only Mandarina inkl. morgenmad

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Brasilien

Brasiliens højdepunkter fra nord til syd

27 dage

Fra kr. 77.900

Costa Rica

Luksus og naturopplevelser i Costa Rica

13 dage

Fra kr. 51.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo