Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Romantisk luksusferie i Californien

Romantisk luksusferie i Californien


11 dage

Afrejse hele året

San Francisco, Napa Valley, Carmel, Santa Barbara og Los Angeles.

Fra kr. 154.500 per person

Dette rejseforslag er møntet på par som rejser sammen og vil opleve det bedste af Californien. Undervejs bliver det en herlig blanding af storby, kultur, mad og vn.

I ankommer til San Francisco og tilbringer de to næste dage her. Overnatning på The St. Regis San Francisco, et luksushotel med perfekt beliggenhed i bydelen SoMa.

Golden Gate Bridge i San Francisco.
Golden Gate Bridge i San Francisco.

Den første dag i San Francisco begynder med en guidet sightseeing til kendte landemærker og forskellige bydele. Efter frokost fortsætter sightseeingen på vandet i en 84-fods sejlbåd, som har været med i America’s Cup de seneste år. Færden går forbi blandt andet den berygtede fængselsø Alcatraz og under Golden Gate Bridge.

Dagen efter er det vin og gourmetmad som er på skemaet. På dagen bliver der besøg på vingård og en romantisk picnic frokost. Om aftenen venter der er måltid på en af USAs aller bedste restauranter – selvfølgelig med tre Michelin-stjerner.

Så er det tid til en ægte roadtrip langs kysten. I får lejebilen leveret på hotellet – en cabriolet i kategorien luksusbil.

Et ægte roadtrip hører med til den perfekte USA-ferie, for eksempel i en Ford Mustang.
Et ægte roadtrip hører med til den perfekte USA-ferie, for eksempel i en Ford Mustang.

Gør stop ved Moss Landing, hvor I tager på hvalsafari. Der er flere arter af hvaler i farvandet ud for Californien, inkluderet den største af dem alle, blåhvalen. Efter en oplevelsesrig dag ankommer I Post Ranch Inn. Et luksusresort i landlige omgivelser, med havudsigt som kan nydes fra jacuzzien.

Dag nummer to på Post Ranch Inn byder på nye naturoplevelser, vandretur i fascinerende landskab og mere god mad.

I kører videre i lejebilen og næste stop er Four Seasons Resort The Biltmore, som ligger i Santa Barbara. I idylliske Santa Ynez Valley bliver det en guidet, romantisk tur på hesteryg med med pitstop for en smagning af lokalproduceret vin.

Udforsk det smukke naturlandskab i Big Sur-distriktet.
Udforsk det smukke naturlandskab i Big Sur-distriktet.

Efter opholdet i naturskønne og afslappende omgivelser i Santa Barbara er Los Angeles næste destination. Her afleveres lejebilen og overnatning sker i Bel Air-distriktet i Beverly Hills. Om ønsket kan I komme med på en bytur, som inkluderer shopping og besøg hos en kendt filmstjerne.

Dagen efter får I mere at se af Hollywood, men glem kø, trafik og overfyldte turistbusser. I oplever sightseeingen fra luften i en privat helikopter. Undervejs lander piloten på et plateau med pragtfuld udsigt over Malibu Beach og en lækker frokost.

Forbered jer på et eksklusivt og glamourøst ophold i Hollywood.
Forbered jer på et eksklusivt og glamourøst ophold i Hollywood.
Foto: Ravi Vora

Turen er kommet til tiende og sidste dag, og nu bliver det en tur bag kulisserne i Hollywood. I besøger nogle af de største og mest kendte producenter, hvor mange af de største film og serier indspilles. Et spændende indblik i alt der foregår bag lærredet – fra skrivning af manuskripter til indspilning og specialeffekter. Dagen kulminerer i en tur på den røde løber på en filmpremiere, sammen med både etablerede og kommende stjerner i underholdningsbranchen.

Rejseforslaget kan tilpasses og udvides. Tag kontakt for en hyggelig snak om rejsen, så skræddersyer vi et tilbud efter jeres ønsker.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 154.500 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København-San Francisco på business class
  • 2 nætter på The St. Regis Hotel, San Francisco
  • 2 nætter på Post Ranch Inn
  • 2 nætter på Four Seasons The Biltmore, Santa Barbara
  • 2 nætter på Hotel Bel Air, Dorchester Collection
  • Dagsudflugter og lejebil som beskrevet i programmet*.

*Mod et tillæg i prisen kan sejlturen i San Francisco og studiebesøg hos Warner Bros gennemføres eksklusivt uden andre deltagere.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Frankrig

Six Senses Residences Courchevel

8 dage

Fra kr. 54.500

Australien

Luksus i Australien

14 dage

Fra kr. 103.000

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo