Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Unico Hotel Riviera Maya

Unico Hotel Riviera Maya


8 dage

Afrejse hele året

Riviera Maya, Mexico

Fra kr. 29.500 per person.

Unico Hotel Riviera Maya ligger i naturskønne omgivelser på Yucatán-halvøen og er et 5-stjernet luksushotel med service i verdensklasse. Opholdet er all inclusive og byder på det bedste fra mexicansk madkultur signeret af nogle af landets mest anerkendte kokke. Hotellet tager kun imod voksne gæster.

Den statslige hotelbygning er formet som en halvmåne omkring et åbent rum med tre swimmingpools og velholdte fællesarealer. Herfra er der kun få skridt ned til den idylliske strand, hvor vandtemperaturen er høj i tyverne året rundt.

Både værelser og fællesarealer er indrettet med kunstværker, der ligesom madlavning kunsten tager udgangspunkt i den lokale kultur. Værelserne er store og moderne, har egen terrasse og er stilfuldt indrettet i naturlige materialer. Resortet har naturligvis et bredt udvalg af kurbade og wellness samt egen skønhedssalon.

Dette er stedet, hvis du leder efter den ultimative ferieoplevelse for to, ikke mindst for bryllupsrejser. Alle detaljer er nøje gennemtænkt og arrangeret – du behøver kun at møde op og nyde hver eneste dag i fulde drag.

En halv times kørsel nord for resortet ligger det charmerende feriested Playa del Carmen og golfbanen El Camaleón. Det har været vært for PGA Tour og er designet af Greg Norman.

Riviera Maya har mange spændende oplevelser inden for rækkevidde til dagsture. Dykning og snorkling på koralrevene er en oplevelse, du helt sikkert bør nyde. Det samme gælder velbevarede bygninger og monumenter fra Maya-riget, især den berømte mayaby Chichen Itza, som er et verdensarvssted og et af verdens syv vidundere.

Riviera Maya ligger i den tropiske klimazone med sommer hele året rundt, men det er værd at bemærke, at september til november er regntid.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 29.500 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 43.500 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund/Aalborg – Cancun med KLM i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer lufthavn-hotel t/r
  • 7 nætter i Double Superior Sea View på Unico Hotel Riviera Maya
  • All inclusive

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Peru

Iconic Peru

14 dage

Fra kr. 29.500

Peru

Best of Peru & Machu Picchu

11 dage

Fra kr. 99.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo