Unico Hotel Riviera Maya

land
Riviera Maya, Mexico
varighet
8 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 17.900 per person.
kontakt

Unico Hotel Riviera Maya ligger i naturskønne omgivelser på Yucatán-halvøen og er et 5-stjernet luksushotel med service i verdensklasse. Opholdet er all inclusive og byder på det bedste fra mexicansk madkultur signeret af nogle af landets mest anerkendte kokke. Hotellet tager kun imod voksne gæster.

Den statslige hotelbygning er formet som en halvmåne omkring et åbent rum med tre swimmingpools og velholdte fællesarealer. Herfra er der kun få skridt ned til den idylliske strand, hvor vandtemperaturen er høj i tyverne året rundt.

Både værelser og fællesarealer er indrettet med kunstværker, der ligesom madlavning kunsten tager udgangspunkt i den lokale kultur. Værelserne er store og moderne, har egen terrasse og er stilfuldt indrettet i naturlige materialer. Resortet har naturligvis et bredt udvalg af kurbade og wellness samt egen skønhedssalon.

Dette er stedet, hvis du leder efter den ultimative ferieoplevelse for to, ikke mindst for bryllupsrejser. Alle detaljer er nøje gennemtænkt og arrangeret – du behøver kun at møde op og nyde hver eneste dag i fulde drag.

En halv times kørsel nord for resortet ligger det charmerende feriested Playa del Carmen og golfbanen El Camaleón. Det har været vært for PGA Tour og er designet af Greg Norman.

Riviera Maya har mange spændende oplevelser inden for rækkevidde til dagsture. Dykning og snorkling på koralrevene er en oplevelse, du helt sikkert bør nyde. Det samme gælder velbevarede bygninger og monumenter fra Maya-riget, især den berømte mayaby Chichen Itza, som er et verdensarvssted og et af verdens syv vidundere.

Riviera Maya ligger i den tropiske klimazone med sommer hele året rundt, men det er værd at bemærke, at september til november er regntid.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 17.900 per person når to rejser sammen, Economy Class
  • Fra kr. 32.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r København/Billund/Aalborg – Cancun med KLM i ønsket kabineklasse.
  • Private transfer lufthavn-hotel t/r
  • 7 nætter i King Alcoba Tropical View room på Unico Hotel Riviera Maya
  • All inclusive

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Personlige udgifter
  • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
  • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag