Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Drømmerejse til Fransk Polynesien

Drømmerejse til Fransk Polynesien


14 dage

Afrejse hele året

Tahiti, Bora Bora, Tetiaroa

Fra kr. 195.900 per person

Oplev Tahiti, Bora Bora og det legendariske The Brando på én og samme rejse.

I flere tusinde år har sol og måne, planeter og stjerner ført opdagelsesrejsende til paradisøerne i Fransk Polynesien. I dag ankommer globetrottere med privatfly, speedbåd eller katamaran, men deres hjerter slår lige så hårdt i mødet med Stillehavets perle, som det må have gjort for fortidens søfarende.

Intercontinental Bora Bora
Overwater suite på InterContinental Bora Bora.

En ferie her kan starte som et “once in a lifetime”-eventyr og ende som et “vi skal bare tilbage næste år”. Måske bliver du smittet af øboernes ‘Kia Orana- spirit’ fra du for første gang sætter fod på en kridhvid pudderstrand. Måske er det de blændende smil og duftende blomsterkranse, som værterne kaster om din hals når du ankommer, der gør dig hovedkulds forelsket. Det kan også være nærkontakten med hajer, pigrokker, havskildpadder og farverige fisk i smaragdgrønne bugter og langs de lavvandede rev i turkise laguner, der tager pusten fra dig. Eller smagen af ​​frisk grillet hummer.

Hvad ved vi? Hverken livet eller feriedrømmene er helt de samme efter landgang i paradis.

Første stop Tahiti og Bora Bora

Lad os starte med begyndelsen: Efter en behagelig flyvning på Business Class fra København via Paris og Los Angeles er det godt at tilpasse sig den nye døgnrytme med et stop-over på InterContinental Tahiti Resort, kun en kort køretur fra lufthavnen. Efter en overdådig American Breakfast dagen efter, sætter du og dine rejsefæller kursen mod Bora Bora.

På InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa venter en lækker Overwater Suite, helt ude i Stillehavet, komplet med udsigt over lagunen fra både stuen, soveværelset og den private terrasse. Der er selvfølgelig også en pool at nedsænke sin solkyssede krop i, hvis ikke det krystalklare hav frister endnu mere. Dagene her kan være lige så afslappede eller aktive som du vil.

Oplevelserne i det våde element inkluderer alt fra stand up paddling og traditionel polynesisk kano til snorkling og guidede dykkerture. Hotellets Thalasso-spa er i verdensklasse, og lækre behandlinger er inkluderet i dit ophold. Når mørket falder på, og stjernerne som søfarerne navigerede mod titter frem, kan I nyde et udsøgt måltid på en af restauranterne, med hvid dug på stranden og tæerne i den lunkne lagune eller på jeres egen private terrasse med bløde bølger som lydspor.

The Brando
Tetiaroa er en verden, du vil tro du må have drømt.

The Brando

Tetiaroa-atollen har en helt speciel plads i polynesisk historie og kultur. I hundredvis af år kom Tahitis kongelige hertil, når de følte behov for at trække sig tilbage fra deres undersåtter. Og hertil kom Marlon Brando – filmlærredets konge – for at indspille “Mytteri på Bounty” i 1962. Han blev så betaget af både øen og sin modspiller Tarita, at han bosatte sig her med sin franske sydhavsprinsesse. Og kan du gætte hvor Barack Obama fandt ro til at skrive sine memoirer? Selvfølgelig kan du det.

Tetiaroas 13 småøer omkranser en glitrende lagune, og i dette sydhavsparadis ligger The Brando, resortet som vil være dit hjem de næste fem dage. En smuk Water Villa på næsten 100 kvm venter jer her. Den pudderhvide strand er omgivet af svajende palmer, og den frodige vegetation på øerne er hjemsted for myriader af fugle. Hvordan kan vi bedst beskrive det? Tetiaroa er en verden, du tror du må have drømt. Indtil du føler det bløde, varme sand under fødderne.

The Brando
The Brando

Bæredygtig barfodsluksus

Men The Brando er så meget mere end et uforglemmelig feriested. Og det kan vi faktisk takke den berygtede bad boy-skuespiller og Godfather-legende for. I mødet med Tetiaroa blev Brando en passioneret naturforkæmper. Han inviterede forskere og studerende til øen og finansierede projekter som skulle kortlægge og beskytte det sårbare økosystem. Hotelmogulen Richard Bailey delte hans interesse for bæredygtig turisme, og på mange måder kan man sige, at The Brando er arven efter disse to passionerede pionerers fælles vision.

Under opholdet kan du komme med resortets naturguider, forskere og biologer rundt på atollen, hvor de vil dele ud af deres viden om livet og diversiteten på øerne og i havet, og fortælle om hvordan The Brando har anvendt innovativ teknologi i sin stræben efter at gøre Tetiaroa til det ultimativt mest bæredygtige luksushotel i verden. Børn i alderen 6 til 12 år kan få stillet nysgerrigheden og skærpet sanserne i resortets Lagoon School.

Vil du gøre som Brando og Obama, og slå dig ned i et stillehavsparadiset i længere tid, er det naturligvis muligt at forlænge opholdet eller udforske nogle af de andre fantastiske øer i nærheden.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 195.900 per person når to rejser sammen, Business Class

Prisen inkluderer

  • Fly t/r København-Tahiti på Business Class
  • 5 døgn på InterContinental Bora Bora inkl. halvpension
  • 5 døgn på The Brando med all inclusive
  • Al transfer
  • Private udflugter
  • Spabehandlinger

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer (for eksempel i Australien, New Zealand eller USA).

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Thailand

Six Senses Samui

8 dage

Fra kr. 23.500

Sri Lanka

Solferie på Sri Lankas sydkyst

8 dage

Fra kr. 27.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo