Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Fascinerende Galapagos

Fascinerende Galapagos


16 dage

Afrejse hele året

Galapagos, Quito, Guayaquil

Fra kr. 140.900 per person

Oplevelsesferie i Charles Darwin og Thor Heyerdahls fodspor. Rejsen går til Galapagos, kysten og regnskoven i Ecuador samt hovedstaden, Quito.

Fra København flyver du via Amsterdam til Quito, hovedstaden i Ecuador. Byen som blev grundlagt i 1500-tallet af spanierne ligger hele 2800 meter over havet.

Indkvartering de næste dage i Quito er på Casa Gangotena, et klassisk 5-stjerners boutique-hotel. Vi anbefaler en spadseretur i den gamle bydel og en tur med svævebanen Teleferico, med spektakulær udsigt over det vulkanske landskab fra 4000 meters højde.

Mashpi Lodge
Mashpi Lodge er et helt unikt resort i regnskoven i Ecuador.
Foto: Michael Kleinberg

En kort køretur i nordvestlig retning fra Quito ligger Mashpi Lodge. Dette resort ligger betydelig lavere og landskabet er som at komme til en helt anden verden. Lodge-hotellet er blandt National Geographics “Unique Lodges of the World”, omgivet af regnskov og et stort antal spændende aktiviteter tilgængelige. Opdag det eventyrlige landskab til fods, fra traditionel svævebane, eller test en “Sky Bike”, en hybrid mellem en cykkel og en svævebane.

Tilbage i Quito bor du igen en nat på Casa Gangotena før flyvningen til Galapagos.

Soldækket på MV Origin.
Luksuriøs indkvartering på skibet Origin. Her fra soldækket.

Den næste uge bor du på skibet Origin, Theory eller Evolve (skibene er identiske) og udforsker Galapagos. Skibet har kun 10 kahytter med plads til 20 gæster ialt. Den har et stort og komfortabelt soldæk, jacuzzi og køkken i ledelse af velrenommerede Relais & Chateaux.

Dagene begynder tidligt med et veltilrettelagt og gennemtænkt program. I starten af turen får man uddelt våddragt og snorkeludstyr, og de fleste dage bliver der op til flere anledninger til at tage det i brug. For mange er det turens absolutte højdepunkt at snorkle omgivet af hajer, havskildpadder, legesyge søløver, rokker og pingviner. Der er også dykkerudstyr tilgængelig til certificerede dykkere.

På øerne som besøges undervejs kan du tage med på korte, guidede gåture for at lære mere om den unikke flora og fauna, som efter Charles Darwins besøg i 1830-tallet skulle danne grundlaget for moderne videnskabs forståelse af arternes oprindelse gennem evolutionen.

Galapagos.
Det unikke dyreliv på Galapagos var centralt da Charles Darwin udfordrede teorien om intelligent design til fordel for evolution som arternes oprindelse.

Efter en uge om bord på Origin, Theory eller Evolve går turen til storbyen Guayaquil på fastlandet. Her bor du på Hotel del Parque, et 5-stjerners hotel i en renoveret historisk bygning lige ved Parque Historico. Den tilhørende restaurant Casa Julian er regnet som en af de aller bedste i Guayaquil.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Pris

  • Fra kr. 140.900 pr person, Economy Class
  • Fra kr. 162.900 pr person, Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejsen t/r Ecuador
  • Indenrigsfly t/r Quito-Galapagos
  • 3 nætter på Casa Gangotena, Quito
  • 3 nætter på Mashpi Lodge, Quito
  • 1 nat på Hotel del Parque, Guayaquil
  • 7 nætter om bord på Origin, Theory eller Evolve (skibene er identiske)
  • Morgenmad, frokost og middag er inkluderet hver dag, med undtagelse af middage på Casa Gangotena.
  • Sightseeing og udflugter med engelsktalende guide.

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Kenya, Tanzania

SkySafari East Africa

15 dage

Fra kr. 136.500

Namibia

Fascinerende Namibia

10 dage

Fra kr. 41.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo