Fascinerende Galapagos

land
Galapagos, Quito, Guayaquil
varighet
16 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 89.000 per person
kontakt

Fra København flyver du via Amsterdam til Quito, hovedstaden i Ecuador. Byen som blev grundlagt i 1500-tallet af spanierne ligger hele 2800 meter over havet.

Indkvartering de næste dage i Quito er på Casa Gangotena, et klassisk 5-stjerners boutique-hotel. Vi anbefaler en spadseretur i den gamle bydel og en tur med svævebanen Teleferico, med spektakulær udsigt over det vulkanske landskab fra 4000 meters højde.

Mashpi Lodge
Mashpi Lodge er et helt unikt resort i regnskoven i Ecuador.
Foto: Michael Kleinberg

En kort køretur i nordvestlig retning fra Quito ligger Mashpi Lodge. Dette resort ligger betydelig lavere og landskabet er som at komme til en helt anden verden. Lodge-hotellet er blandt National Geographics “Unique Lodges of the World”, omgivet af regnskov og et stort antal spændende aktiviteter tilgængelige. Opdag det eventyrlige landskab til fods, fra traditionel svævebane, eller test en “Sky Bike”, en hybrid mellem en cykkel og en svævebane.

Tilbage i Quito bor du igen en nat på Casa Gangotena før flyvningen til Galapagos.

Soldækket på MV Origin.
Luksuriøs indkvartering på skibet MV Origin. Her fra soldækket.

Den næste uge bor du på skibet MV Origin og udforsker Galapagos. Skibet har kun 10 kahytter med plads til 20 gæster ialt. Den har et stort og komfortabelt soldæk, jacuzzi og køkken i ledelse af velrenommerede Relais & Chateaux.

Dagene begynder tidligt med et veltilrettelagt og gennemtænkt program. I starten af turen får man uddelt våddragt og snorkeludstyr, og de fleste dage bliver der op til flere anledninger til at tage det i brug. For mange er det turens absolutte højdepunkt at snorkle omgivet af hajer, havskildpadder, legesyge søløver, rokker og pingviner. Der er også dykkerudstyr tilgængelig til certificerede dykkere.

På øerne som besøges undervejs kan du tage med på korte, guidede gåture for at lære mere om den unikke flora og fauna, som efter Charles Darwins besøg i 1830-tallet skulle danne grundlaget for moderne videnskabs forståelse af arternes oprindelse gennem evolutionen.

Galapagos.
Det unikke dyreliv på Galapagos var centralt da Charles Darwin udfordrede teorien om intelligent design til fordel for evolution som arternes oprindelse.

Efter en uge om bord på MV Origin går turen til storbyen Guayaquil på fastlandet. Her bor du på Hotel del Parque, et 5-stjerners hotel i en renoveret historisk bygning lige ved Parque Historico. Den tilhørende restaurant Casa Julian er regnet som en af de aller bedste i Guayaquil.

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 89.000 pr person, Economy Class
  • Fra kr. 109.000 pr person, Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejsen t/r Ecuador
  • Indenrigsfly t/r Quito-Galapagos
  • 3 nætter på Casa Gangotena, Quito
  • 3 nætter på Mashpi Lodge, Quito
  • 1 nat på Hotel del Parque, Guayaquil
  • 7 nætter om bord på MV Origin
  • Morgenmad, frokost og middag er inkluderet hver dag, med undtagelse af middage på Casa Gangotena.
  • Sightseeing og udflugter med engelsktalende guide.

Turen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag