Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Iconic Peru

Foto: ©davidionut - stock.adobe.com

Iconic Peru


14 dage

Afrejse hele året

Amazon Rainforest, Inca Trail, Machu Picchu, Cusco, Lake Titicaca

Fra kr. 29.500 per person.

Hvis du vil udfordre dig selv med at vandre Inca Trail eller lede efter eksotiske dyr i Amazonas, er denne to-ugers oplevelsestur gennem Peru perfekt til dig.

Tag toget gennem det naturskønne landskab eller gå en af verdens mest berømte vandrestier til Machu Picchu. Her vil du blive belønnet med en fantastisk kombination af ruiner, bjergtoppe og smukke skove. Dette er eventyret i Peru, du altid har drømt om.

Unikke oplevelsesture med National Geographic Journeys

National Geographic Journeys er oplevelsesture, der giver dig en unik indsigt i rejsedestinationens kultur og natur.

Turene omfatter komfortable overnatningssteder, ledsaget af en dygtig engelsktalende rejseleder og egner sig til de fleste.

Højdepunkter

 • Oplev dyrelivet i Amazonas
 • Udforsk Cusco Planetarium
 • Vandre verdensberømte Inca Trail, eller tag toget til Machu Picchu
 • Lær kunsten at væve af lokale kvinder i en traditionel landsby

Dagsprogram

Ankomst til Lima til valgfri tid. Der er ingen planlagte aktiviteter i dag, så tjek ind på hotellet og nyd byen. Repræsentanter fra G Adventures vil holde et informationsmøde om aftenen. Du kan forhøre dig om det nøjagtige tidspunkt og sted for mødet i hotellets reception.

Bemærk venligst, at mangel på varmt vand samt strømafbrydelser ikke er ualmindeligt i Peru (selv på gode hoteller og i private hjem). Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse, da dette ikke er noget vi er herre over.

Vi starter dagen med at flyve til Puerto Maldonado, hvor vi tager et kort stop for at pakke om og efterlade vores store bagage. Derefter kører vi til færgelejet for at rejse videre med båd til lodgen, der ligger ude i junglen. Undervejs kan man se forskellige fuglearter, der er typiske for denne del af området. Nyd en velkomstdrink, mens du får information om det område, du befinder dig i. Inden aftensmaden, vil der være en lille aftentur i det nærliggende område.

Vi står tidligt op for at udforske junglen sammen med erfarne, lokale guider, der har deres base i Amazonas. Hold godt øje med dyreliv, når vi langsomt, men sikkert bevæger os gennem junglen. Senere tager vi en kanotur på en u-formet sø i nærheden. Om eftermiddagen kan du slappe af i hængekøjen, køle af ved den lokale badestrand eller tage med på en bådtur for at kigge efter Kaimaner.

Vi skal desværre tilbage til civilisationen, hvilket betyder, at vi skal forlade magiske Amazonas. Men bare rolig, eventyret er langt fra slut, for nu venter Cusco, byen, der ligger i hjertet af Inkariget. I aften kan du se nattehimlen fra en anden vinkel, via teleskopet på Cusco Planetarium. Få en præsentation af den sydlige stjernehimmel samt historien om de gamle inkaers forhold til kosmos.

Nyd en heldagstur til Sacred Valley, der omfatter både ruinerne ved Pisac og Ollantaytambo. Vi besøger også «Parque de la Papa» (kartoffelparken), der støttes af G Adventures. Dette besøg er eksklusivt for National Geographic Journeys. Her vil vi blive mødt af et landsbysamfund, der stadig holder traditionelle, lokale skikke i live. Vi vil lære mere om, hvordan både kartoffeldyrkning og vævning er vigtige støttepiller i Andeskulturen. Senere kan vi nyde en frokost i Huchuy Qosqo, en nærliggende landsby.

Anslået rejsetid: Cusco – Ollantaytambo 9-10 timer (inkluderer alle stop undervejs)

Vi rejser videre fra Ollantaytambo med bil til KM 82, hvor vandreturen Inca Trail begynder. Få blodet til at pumpe på din første dag på Inkastien. Turen er relativ enkel og er god opvarmning til de kommende dage. Vi passerer brusende floder og små landsbyer, mens vi nyder den spektakulære udsigt. Dette er blot en smagsprøve på, hvad der er i vente de næste dage.

Den fire dage lange tur er fysisk krævende, men absolut overkommelig, hvis man er i normal god form.

Anslået rejsetid: Ollantaytambo – KM 82 45 min
Anslået afstand og tidsbrug: Inca Trail KM82 – Wayllabamba Camp ca. 11 km, 5 – 6 timer

Vi starter tidligt på den stejle stigning mod Warmiwañusca, bedre kendt som ”Den døde kvindes pas”. Dette er det højeste punkt på turen på 4198 moh. Forbered dig på at skulle håndtere intenst vejr, enten i form af stegende hede eller kolde vinde omkring passet. Gå langsomt og drik en masse vand undervejs, storslåede oplevelser venter på dig som belønning! De fleste ankommer til campen først på eftermiddagen, hvor du vil få god tid til at slappe af efter en hård dag.

Anslået afstand og tidsbrug: Wayllabamba Camp – Paqaymayo Camp ca. 12 km, 6 – 7 timer

I løbet af dagen krydser vi to pas på vejen mod Machu Picchu. Det første er Runquraqay på 3950 moh., hvor man på en god dag kan skimte det smukke, sneklædte Cordillera Vilcabamba i horisonten. Derefter vandrer vi gennem højtliggende skovområder til det andet pas, hvor vi passerer uberørte og originale inkakonstruktioner. Det højeste punkt på passet er 3700 moh. På klare dage kan man opleve en spektakulær udsigt over Urubamba Valley.

Ved 3550 moh. kommer vi til ruinerne af Phuyupatamarca – byen over skyerne. Du kan vælge at slå lejr her eller gå endnu en halv time, før du kommer til Winaywayna ruinerne, beliggende 2650 moh.

Anslået afstand og tidsbrug: Paqaymayo Camp – Wiñaywayna 16 km, 9 timer

Så er det ud af fjerene! Den sidste dag på vores vandretur starter allerede ca. kl. 3.30, så vi kan nå at se den smukke solopgang over Sun Gate. Her kan du nyde en spektakulær udsigt over fantastiske Machu Picchu og det omkringliggende område.

Vi går ned til ruinerne, hvor vi får en guidet tur, samt masser af tid til at udforske området på egen hånd. Lær om Inti Mach’ay-hulerne, Inti Watana, Soltemplet, Vandtemplet, Kondortemplet og Templet med de 3 vinduer. Tag dig tid til at slappe af og mærk energien fra dette fantastiske sted, der kan dateres tilbage til 1500-tallet. Machu Picchu er både på UNESCOs verdensarvsliste og på listen over verdens syv største vidundere. Hvis du har tid til overs, kan et besøg ved Inca Bridge være en spændende, valgfri aktivitet. Den ligger kun 15 minutter derfra.

Efter en indholdsrig dag på et af verdens mest spektakulære steder, hopper vi på bussen, der kører os tilbage til Aguas Calientes. Her møder vi vores rejseleder, foruden de andre deltagere, der ikke har gået turen. Spis og slap lidt af, før vi tager toget tilbage til Cusco.

Anslået afstand og tidsbrug: Wiñaywayna – Machu Picchu 4 km, 1,5 time
Anslået rejsetid: Aguas Calientes – Cuzco: 3,5 – 4 timer

Cusco betragtes for at være Perus mekka og dét med rette. Denne smukke koloniby tilbyder besøgende mange spændende oplevelser, med sine ruiner, brostensbelagte gader, museer, kirker og livlige atmosfære. Blandt de mange aktiviteter, man kan foretage sig i Cusco, kan nævnes hesteridning til arkæologiske steder som Sacsayhuaman, Tambo Machay og Puca Pucara. Rafting på Urubamba-floden og cykelture ned ad bjergene i Sacred Valley med et besøg ved en Inkaruin på vejen, er også gode alternativer.

I dag rejser vi videre til Puno. På vejen kan du læne dig tilbage og nyde den spektakulære udsigt.

Anslået rejsetid: Cusco – Puno 7-8 timer

Nyd en guidet bådtur på Lake Titicaca, hvor vi besøger de flydende øer Uros og Taquile. Herfra rejser vi videre til Luquina samfundet, hvor vi nyder en traditionel frokost blandt de lokale. Et besøg ved Sillustani gravstedet er også en mulighed her.

Vi kører til Juliaca, før vi flyver tilbage til Lima. Dette er vores sidste aften i dette fortryllende land. Make the most of it!

Turen slutter desværre i dag, men heldigvis har du fået masser af fantastiske oplevelse og minder, du sent vil glemme! Afrejse til valgfri tid.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Iconic Peru.

Pris

 • Fra kr. 29.500 per person i dobbeltværelse.

Prisen inkluderer

 • Flyrejse t/r København – Lima.
 • Hotel (8 nætter), G Lodge Amazon (2 nætter), Inca Trail Camping (3 nætter)
 • 13 morgenmad, 7 frokost, 5 aftensmad
 • Transfer ved ankomst
 • 3-dagers udflugt til G Adventures eksklusive regnskovslodge
 • Tur til Sacred Valley, herunder Pisac og Ollantaytambo
 • Vælg mellem Inca Trail eller Cusco Stay
 • Guidet tur i Machu Picchu
 • Guidet tur på Taquile og Uros Island på Lake Titicaca
 • Indenrigsfly
 • Al transport mellem destinationerne og til/fra inkluderede aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke

 • Valgfrie aktiviteter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Evt. drikkepenge til lokale guider og chauffører

Bemærk! Vi tilbyder to alternativer til Inca Trail. Hvis Inca Trail-tilladelserne er udsolgt, vil de rejsende få mulighed for at gå Lares Trek. Rejsende, der ikke har mulighed for at gå, eller ikke ønsker at gå, kan tilbringe to dage i Cusco, før de rejser til Macchu Picchu. Inca Trail er lukket for vedligeholdelse i februar hvert år. I løbet af denne periode går de rejsende Lares Trek i stedet. Stierne kan også lukkes på andre tidspunkter af året på grund af vejrforhold eller andre omstændigheder, vi ikke er herre over. Hvis dette er tilfældet, ændres ruterne for at give rejsende den bedste og tryggeste tur.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Foranstaltninger til infektionskontrol

Læs hvad G Adventures gør for at undgå smittespredning og for at gøre rejsen så sikker som muligt (eksternt link, information på engelsk).

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Argentina, Chile

Discover Patagonia

14 dage

Fra kr. 45.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo