Lidenskabelige Argentina

land
Buenos Aires, Iguazu, Mendoza
varighet
11 dage
avreise
Afrejse hele året
pris
Fra kr. 39.000 per person
kontakt


Buenos Aires, Iguazu, Mendoza, tango, vin og meget mere! På denne rejse får du det bedste af Argentina, fra metropolen Buenos Aires via regnskoven til vindistriktet i højlandet mod grænsen til Chile.

Politik, fodbold, tango eller madlavning. Lidenskaben der på alle måder gennemsyrer den argentinske kultur gør landet til et spændende og unikt rejsemål. På denne rejse har vi samlet nogen af de absolutte højdepunkter.

Palacio del Congreso i Buenos Aires.
Palacio del Congreso i Buenos Aires.
Foto: Evgeniya Uvarova

Buenos Aires

De tre første dage bor I på luksuriøse Park Hyatt i den fashionable og levende bydel Recoleta. Her er det kort mellem seværdighederne, hvad end man foretrækker historiske bygninger, smukke botaniske haver eller livlige markeder. Byen opleves og nydes til fulde før turen går videre til Iguazu.

Iguazu Falls er et fantastisk skue.
Iguazu Falls er et fantastisk skue. De enorme vandmasser er omkranset af frodig urskov som er glimrende til dagsudflugter.

Jungle og regnskov

Iguazu Falls er sammensat af 275 vandfald der hvor grænserne mellem Argentina, Paraguay og Brasilien mødes. Tag med på et adrenalin rush af en bådtur for på nært hold, at se de enorme kræfter som er på spil, eller gå rundt i eget tempo på afmærkede stier på sikker afstand. Både på den argentinske og brasilianske side har man siddepladser der skråner ned mod floden.

I bor tre nætter på Belmond Hotel das Cataratas, det eneste hotel i  Brasiliens Iguazu National Park. At vågne op til lyden fra junglen og vandfaldene kan kun beskrives som himmelsk.

Belmond Hotel das Cataratas er det eneste hotel som ligger midt i smørhullet.
Belmond Hotel das Cataratas er det eneste hotel som ligger midt i smørhullet.

Luksus i højden

Fra Iguazu flyver I videre til Mendoza og bor på Casa de Uco Vineyards & Wine Resort, et eksklusivt og luksuriøst resort som ligger midt i vindistriktet med samme navn. Vi har ikke lagt op til noget program de dage der tilbringes i Mendoza, for det bør man ikke.

Mendoza: Nyd god mad og vin i det eventyrlige landskab i det argentinske højland.
Mendoza: Nyd god mad og vin i det eventyrlige landskab i det argentinske højland.

Etter tre nætter på dette dejlige sted flyver I hjem via Buenos Aires, eller rejsen kan udvidesmed tre nætter i Ushuia – verdens ende.

Ønsker man at udvide med tre nætter i Ushuaia  – Los Cauquenes Resort & Spa inkl. turer – koster dette fra kr 11.000 ekstra per person.

Ushuaia er den sydligste by i Argentina og byder på uberørt natur og spektakulære bådturer, krabbefiskeri og gastronomiske oplevelser. Los Cauquenes Resort & Spa alene er også turen værd!

Klik på billederne for større format:

Kort

Pris

  • Fra kr. 39.000 per person, Economy Class
  • Fra kr. 58.000 per person, Business Class (internationale strækninger)

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

  • Flyrejse t/r fra København i valgt kabineklasse.
  • Buenos Aires: 3 nætter på Hyatt Park
  • Iguazu Falls: 3 nætter på Belmond Hotel das Cataratas
  • Mendoza: 3 nætter på Casa de Uco
  • Sightseeing og tango-opvisning i Buenos Aires
  • Dagsturer Iguazu nationalpark

Turen kan forlænges og udvides.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Flere rejseforslag