Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Naturoplevelser og nationalparker i Brasilien

.

Naturoplevelser og nationalparker i Brasilien


16 dage

Afrejse hele året

Salvador, Lencóis og Chapada Diamantina, Praia do Forte, Pantanal, Rio de Janeiro

Fra kr. 42.900 per person

Dette rejseforslag tager jer med til fem fantastiske destinationer med store kontraster. Lige fra charmerende kystbyer til ture i vild og uberørt natur i nationalparkerne Chapada Diamantina og Pantanal Norte.

Salvador

I ankommer til Brasiliens østkyst i den historiske by Salvador, der var Brasiliens første hovedstad i kolonitiden. I dag er byen kendt for sin rige og multinationale kultur. Her har i to overnatninger og bysightseeing er inkluderet dagen efter ankomst. Den gamle by i centrum er på UNESCOs verdensarvsliste, og har velbevarede bygninger og monumenter helt tilbage fra begyndelsen af ​​1600-tallet. Med nærheden til havet er der også masser af lækre fiskerestauranter med daglige friske delikatesser på menuen.

Salvador er bygget på to plateauer med højdeforskel og er opdelt i den øvre og nedre by. Her finder vi noget så originalt som en bylift, der transporterer mennesker mellem højsletterne. Højdeforskellen er på hele 74 meter, og liften transporterer dagligt mere end 30.000 passagerer.

Lencóis og Chapada Diamantina

Fra Salvador tager i en bus ind i landet til byen Lencóis i Bahia-regionen (ikke at forveksle med Lencóis Maranhenses på nordkysten). Busturen tager 8-9 timer, men det er også muligt at flyve (ekstra gebyr). De næste fire dage bor i på Pousada Canto No Bosque i Lencóis med en kort køretur til Chapada Diamantina National Park. Her kommer i med på spændende udflugter ud i den skovklædte bjergkæde. Undervejs venter varierede naturoplevelser med skove, bjerge, vandfald, farverige grotter og en helt unik udsigt over landskabet. Nationalparken omtales ofte som det bedste sted i hele Brasilien til vandreture. Vandringerne har forskellige sværhedsgrader og kan tilpasses deltagernes fysiske form. Vandrestøvler, der er købt i forvejen, anbefales alligevel.

Praia do Forte

I rejser samme vej tilbage til Salvador og fortsætter nordpå langs kysten til Praia do Forte. Praia do Forte er en idyllisk lille kystlandsby omgivet af smuk natur og en skøn sandstrand. Der er ikke indlagt planer her, så det gælder bare om at tage dagene og aftenerne som de kommer. At se solopgangen fra stranden kan varmt anbefales, ligesom en tur til fods eller på cykel langs Pojuca-floden lige uden for byen. Fire af verdens syv arter af havskildpadder lægger deres æg langs denne del af kysten, og fra juli til oktober er det muligt at komme med på en hvalsafaritur for at se pukkelhvaler.

Pantanal Norte

Pantanal er verdens største vådområde og et eldorado for naturoplevelser. Dette enorme og helt unikke økosystem er hjemsted for utallige dyre- og fuglearter. Faunaens store stjerner er uden tvivl jaguaren og verdens største papegøje; den knaldblå ​​hyacinthara, som har et vingefang på op til halvanden meter. Blandt store pattedyr kan man også nævne mankeulve, tapirer, kæmpeoddere og forskelligt hjortevildt.

I bor på den idylliske ecolodge Pousada Araras Pantanal med naturen som jeres nærmeste og eneste nabo. De næste dage er fyldt med en række spændende udflugter, til fods, på hesteryg og flodkrydstogter i flere varianter. Disse tilrettelægges sammen med andre deltagere, der bor på lodgen, og ledes af erfarne engelsktalende guider med stort kendskab til flora og fauna. I kommer til at smage mad, der er autentisk for regionen, og hvis i kan lide at fiske, kan i teste jeres held med piratfisk og andre spændende arter, i næppe har fanget før.

Rio de Janeiro

Kontrasten er stor, fra Pantanals uberørte natur til den pulserende metropol Rio de Janeiro, hvor i tilbringer de sidste tre nætter af turen. Dagen efter ankomst er en omfattende tur med kombineret privat chauffør/guide inkluderet. Undervejs tager i sporvognen til Corcovado, hvor den ikoniske Jesus-statue troner i ensom majestæt. Der bliver også en tur med gondolen op til Sugarloaf Hill for en helt fantastisk panoramaudsigt over byen.

I bor ved Ipanema Beach, som er nabostranden til Copacabana. På turens sidste dag er der ikke planlagt andet end at indtage alt, hvad Rio de Janeiro har at byde på. For en bedre morgenmad og idyllisk morgenstund – anbefales en tur til den naturskønne Parque Lage. Et godt bud på frokost kunne være Aprazível Restaurant i Santa Teresa-distriktet, med udsigt over både byen og havet.

Flyet hjem går via Amsterdam eller Lissabon. Den skitserede rejse er et forslag, der kan tilpasses med flere eller færre destinationer.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Højdepunkter

 • Naturoplevelser i Chapada Diamantina og Pantanal Norte
 • Historiske Salvador
 • Strandliv og Praia do Forte
 • Storbyen Rio de Janeiro

Pris

 • Fra kr 42.900,- per person på Economy Class
 • Fra kr 55.900,- per person på Business Class (Economy Class indenrigs)

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly i økonomiklasse: København – Salvador – Cuiabá – Rio de Janeiro – København
 • Alle tranfers fra ankomst til afgang
 • Morgenmad på alle overnatningssteder
 • 2 nætter på hotel i Salvador
 • 4 nætter på Pousada Canto No Bosque (Lencóis, Bahia)
 • 3 nætter på hotel i Praia do Forte
 • 3 nætter på Pousada Araras Pantanal Eco Lodge med udflugter og alle måltider inkluderet
 • 3 nætter på hotel i Rio de Janeiro
 • 3 dages udflugter til nationalparken Chapada Diamantina med madpakke inkluderet
 • Bysightseeing med privat chauffør i Salvador og Rio de Janeiro

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Brasilien

Brasiliens højdepunkter fra nord til syd

27 dage

Fra kr. 77.900

Argentina

Lidenskabelige Argentina

11 dage

Fra kr. 55.500

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo