Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Oplevelsesrejse i Brasilien og Argentina

Foto: Nilmar Fernando

Oplevelsesrejse i Brasilien og Argentina


15 dage

Afrejse hele året

Buenos Aires, Iguacú, Curitiba, Morretes, Ilha do Mel, Rio de Janeiro

Fra kr. 41.500 per person

Denne indholdsrige tur tager jer med til livlige storbyer og skjulte perler uden for alfarvej. På vejen fra Buenos Aires til Rio de Janeiro får i unikke naturoplevelser og besøger både naturlige og menneskeskabte vidundere.

Buenos Aires

Hvis passion har et hjemland, må det være Argentina. Det er nemt at blive charmeret af intensiteten i den argentinske folkeånd, hvad enten det handler om fodbold, tango eller politik. Ved ankomsten venter en privat chauffør i lufthavnen, som kører jer til hotellet i det fashionable distrikt Recoleta, kendt for historiske bygninger med overdådig arkitektur og kirkegården, hvor Eva Perón ligger begravet.

I den argentinske hovedstad er der inkluderet en halvdags sightseeing den første dag, hvor i besøger Plaza de Mayo, Casa Rosada og Boca Juniors’ ikoniske hjemmebane La Bombonera. Under turen lærer i også bydelene i den centrale del af byen bedre at kende, som hver især har deres eget særpræg.

Intet besøg i Buenos Aires er komplet uden et tangoshow, og den følgende aften byder på kombineret middag og tangoshow med professionelle dansere. I ser danseshowet fra samme bord, hvor i spiser middag, kun få meter fra scenen.

Foz do Iguacú

Vandfaldene i Iguacú (Iguazú på spansk) er en af ​​Sydamerikas største turistattraktioner. Ingen andre steder på jorden passerer så mange kubikmeter vand i sekundet, og derudover sikrer topografien omkring floden og vandfaldene, at man kan se de enorme vandmasser fra orkesterpladsen i midten. Husk memory card og kamera, hvis i har et, men man kan også sagtens tage fantastiske billeder med et almindeligt mobilkamera.

Floden danner også grænse mellem Argentina og Brasilien. Der er stor forskel på udsigten afhængigt af hvilket land man er i, så det kan klart anbefales at besøge dem begge. På den argentinske side er der et større netværk af gangstier, og i kan komme med på forskellige udflugter både med båd på floden og med firehjulstrækker i den tropiske skov, der omgiver området.

I bor på luksushotellet Cataratas Belmond, som ligger midt på øen på den brasilianske side.

Morretes

I ankommer til Curitiba om aftenen og tjekker ind på hotellet. Næste morgen tager i med tog videre til Morretes. Den tre timer lange togrejse er en attraktion i sig selv med en fantastisk udsigt over den skovklædte bjergkæde. En guide i bil møder jer på togstationen i Morretes og tager jer med på en tur i og omkring byen.

Morretes er en fascinerende lille by med en rig historie og bygninger fra kolonitiden. Med kort afstand til havet er der mange spændende fiskerestauranter. Tip: prøv den lokale signaturret Barreado, som er en velsmagende oksegryderet baseret på råvarer fra regionen.

Ilha do Mel

Fra Morretes bliver i kørt videre med privat transfer til kystbyen Pontal do Sul, hvor i tager en rutebåd ud til Ilha do Mel, eller oversat til dansk: Honningøen. Her er der ingen biler, men perfekte strande og gode vandremuligheder både til fods og på cykel. Regionen er på UNESCOs verdensarvsliste, og det meste af øen er beskyttet for at bevare økosystemet. For de historieinteresserede kan en tur til fæstningen på øens østside anbefales. Det blev færdiggjort i 1770 for at beskytte de portugisiske bosættere mod angreb fra deres spanske rivaler.

Fra den naturskønne honningø rejser i samme vej tilbage til Curitaba og flyver videre til Rio de Janeiro.

Rio de Janeiro

Tre overnatninger og to hele dage i den livlige storby er inkluderet. Den første dag er afsat til en tur med kombineret privat chauffør/guide. Undervejs tager i en sporvogn op til Corcovado, hvor den ikoniske 40 meter høje Jesus-statue breder armene ud over Rio. Der vil også være en tur med gondol op til det såkaldte “Sugar Peak” med en spektakulær panoramaudsigt over byen.

I bor ved Ipanema Beach, nabostranden til den ikoniske Copacabana. Ipanema er kendt for sine mange gallerier og kulturelle indslag i bybilledet. Aktiviteten på stranden er præcis, hvad man forbinder med Brasilien, legende og smilende mennesker, der nyder livet med svømning, rytmisk musik og boldspil. Blandt fodbold- og volleyballspillerne på stranden vil i se både glade amatører og rene boldkunstnere. Og måske den næste Neymar eller Pelé?

På turens sidste hele dag gælder det bare om at nyde alt, hvad Rio har at byde på, efter eget valg. For en idyllisk og afslappende start på dagen anbefales Parque Lage til at spise morgenmad. Her er i lidt uden for turisternes mainstream, omgivet af frodige haver og historiske bygninger med fascinerende arkitektur. Ønsker i autentisk brasiliansk mad til frokost, er der mange gode muligheder i bydelen Santa Teresa.

I flyver hjem via Amsterdam, men rejsen kan både forlænges og tilpasses, hvis det ønskes.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Højdepunkter

 • Tango og storbyliv i Buenos Aires
 • Foz do Iguacú Nationalpark
 • Gastronomi og historie i Morretes
 • Unikke naturoplevelser på Ilha do Mel
 • Copacabana, Jesus-statuen og mere i Rio de Janeiro

Pris

 • Fra kr 41.500,- pr. person i Economy Class
 • Pris i Business Class efter forespørgsel.

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly i økonomiklasse København – Buenos Aires – Iguacú – Curitiba – Rio de Janeiro – København
 • Alle transfers fra ankomst til afgang med en engelsktalende chauffør
 • 3 nætter på hotel i Buenos Aires
 • 2 nætter på Cataratas Belmond i Iguacú
 • 1 nat på hotel i Curitiba
 • 1 nat på hotel i Morretes
 • 2 nætter på hotel på Ilha do Mel
 • 3 nætter på hotel i Rio de Janeiro
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Bysightseeing Buenos Aires
 • Middag og tangoshow Buenos Aires
 • Udflugt, transport og entré til Iguacú
 • Tog fra Curitiba til Morretes
 • Guidet rundtur i Morretes
 • Guidet rundtur i Rio de Janeiro, inklusive Sukkertoppen og Corcovado

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Australien

Det allerbedste af Australien

17 dage

Fra kr. 123.900

Sydafrika, Namibia, Zimbabwe

Højdepunkter fra det sydlige Afrika

21 dage

Fra kr. 78.900

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo