Besøg også: Australienrejser · Fijirejser

Perus højdepunkter: Amazonas, Machu Picchu og Titicaca-søen

Foto: javarman - stock.adobe.com

Perus højdepunkter: Amazonas, Machu Picchu og Titicaca-søen


14 dage

Afrejse hele året

Amazonas, Machu Picchu, Cusco, Titicaca-søen, Lima

Fra kr. 97.000 per person

Denne fantastiske tur kombinerer natur, kultur og historiske steder i Peru. I bor på førsteklasses hoteller og kommer til at opleve både den eksotiske regnskov i Amazonas og den fascinerende arv fra Inkariget i Andesbjergene.

Efter ankomsten til Lima overnatter i på Costa del Sol Wyndham Hotel lige ved ​​lufthavnen og rejser videre med indenrigsfly til Puerto Maldonado den følgende morgen. Byen ligger i den vestlige del af Amazonas, cirka 100 km fra der, hvor grænserne mellem Peru, Brasilien og Bolivia mødes.

På eventyr i regnskoven

I tilbringer de næste fire dage på Tambopata Research Center Lodge og udforsker regnskoven, der spiller en afgørende rolle for livet på hele planeten.

Tambopata Research Center Lodge, Peru.
Hvis du er heldig, ser du måske en jaguar i Amazonas.
Foto: Tambopata Research Center

Lodgen er en af ​​de mest afsidesliggende af sin slags i hele Sydamerika. Standarden er forholdsvis enkel, men til gengæld er placeringen lige i smørhullet. Forskningscentret er placeret her på grund af en biologisk mangfoldighed, man ikke finder nogen andre steder, og blandt de enorme mængder af dyre- og plantearter er det dagligdag at se farverige papegøjer og aber. Og mens andre lodges i regnskoven reklamerer med lejlighedsvise jaguar-observationer, kan Tambopata-centret bryste sig med, at ca. hver tredje gæst oplever at se en jaguar under deres ophold.

De daglige udflugter i junglen foregår i små grupper sammen med uddannede naturvejledere og forskere. Udover ​​vandrestier,  er der også etableret hængebroer i et netværk mellem træerne, hvor man får et fugleperspektiv af livet i junglen.

Inkariget og kolonitiden

Efter jeres ophold i regnskoven flyver i til Cusco, byen der for inkaerne var verdens navle, og som i dag er på UNESCOs verdensarvsliste. Meget af den vidunderlige arkitektur fra både Inkariget og den spanske kolonitid er velbevaret, og en gåtur i byen kan føles som en rejse gennem tiden gennem de sidste 900 år.

Lidt uden for Cusco ligger det luksuriøse Tambo del Inka Hotel, der har høstet anerkendelse fra blandt andet Forbes Travel Guide. Resortet er beliggende i naturlige omgivelser i nærheden af Sacred Valley. Her vil der være udflugter til blandt andet farverige markeder og ruiner af oldtidsbyer.

Machu Picchu

De næste to dage står den ikoniske Machu Picchu for tur. Fra Sacred Valley rejser i med tog, hvilket er en oplevelse i sig selv. Togturen tager ca. halvanden time og byder på fantastisk udsigt over Andesbjergene undervejs. Vel fremme i omkring 2.400 meters højde er der guidede ture til den fascinerende by fra det 15. århundrede, som er et af verdens syv menneskeskabte vidundere.

Machu Picchu.
Machu Picchu er et af turens højdepunkter.
Foto: ©Pat – stock.adobe.com

I overnatter på Luxury Inkaterra Machu Picchu Hotel. Det er et femstjernet resort, som glider elegant ind i de smukke omgivelser. Dagen efter byder på en ny udflugt til Machu Picchu, inden endnu en usædvanlig togtur på vejen tilbage til Cusco. Hiram Bingham-toget er opkaldt efter arkæologen, der opdagede “The Lost City” i 1911. Turen tager ca. tre timer og ombord serveres der en fire-retters gourmet middag med vine fra regionen.

Tilbage i Cusco tjekker i ind på Monasterio Hotel for de næste to nætter, og har dermed en dag til egen rådighed, hvor det er muligt at tage på sightseeing til steder af kulturel og historisk betydning i byen.

Titicaca-søen

Næste destination er også af den legendariske slags, nemlig Titicaca-søen. Det er Sydamerikas største sø, og den befinder sig også på toppen af ​​verden målt i højde over havets overflade – 3.800 meter. Den anslås at være omkring tre millioner år gammel, hvilket gør den til en af ​​verdens ældste. I bor to nætter på boutiquehotellet Titilaka, som ligger på en privat halvø i Titicacasøen. Hotellet har en række udflugter med forskellige temaer inkluderet. Om det er natur, kultur eller historie, der lægges vægt på under udflugterne, er op til gæsterne.

Lake Titicaca.
Titicaca-søen.
Foto: Pakhnyushchyy – stock-adobe.com.

Lima – kulinarisk verdensmester

På rundrejsens sidste stop er vi tilbage i hovedstaden Lima og tjekker ind på det stilfulde Belmond Miraflores Park Hotel for den sidste nat.

Anført af Gastón Acurio Jaramillo er det peruvianske køkken i nyere tid blevet en verdensomspændende eksportvare, og nu er anledningen kommet til at opdage hvorfor. Det britiske magasin Restaurant udgiver hvert år listen over de 50 restauranter, der anses for at være ​​verdens bedste. I 2023 var der næppe tvivl om Perus dominans med fire restauranter, inklusive førstepladsen. Til sammenligning kan Paris og Tokyo prale af tre restauranter hver på listen. Helt i toppen ligger Central, og er man ikke hurtig nok ude til at få bordreservation der, er der gode alternativer i Maido (6. plads), Kjolle (28. plads) og Mayata (47. plads).

Så fremt der er tid nok inden afgang den sidste dag, medfølger en morgenudflugt, hvor temaet er kontrasterne mellem det moderne og koloniale Lima.

Billedgalleri


Rejsefakta


Kort

Højdepunkter

 • Amazonas regnskoven
 • Machu Picchu
 • Titicaca-søen
 • Historiske Cusco og gastronomiske Lima
 • Spændende udflugter med guide på alle destinationer
 • Indkvartering på regnskovslodges og 5-stjernede hoteller

Pris

 • Fra kr. 97.000 per person på Economy Class
 • Fra kr. 117.500 per person på Business Class

Pris per person når to rejser sammen.

Prisen inkluderer

 • Fly t/r København – Lima i ønsket kabinklasse
 • Indenrigsflyvninger Lima – Puerto Maldonado – Cusco – Juliaca – Lima på økonomiklasse
 • Alle transfers fra ankomst til afgang
 • 1 nat på Costa del Sol Wyndham Hotel (inkl. morgenmad)
 • 3 nætter på Tambopata Research Center Lodge (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 3 nætter på Tambo del Inka Hotel (inkl. 3 x morgenmad og 2 x frokost)
 • 1 nat på Luxury Inkaterra Machu Picchu Hotel (inkl. morgenmad og aftensmad)
 • 2 nætter på Monasterio Hotel (inkl. 2 x morgenmad og 1 x aftensmad)
 • 2 nætter på Luxury Titilaka Hotel (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 1 nat på Star Miraflores Park Hotel (inkl. morgenmad)
 • Togrejse til og fra Machu Picchu Pueblo
 • Guidede udflugter og ture på alle destinationer

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Personlige udgifter
 • Drikkevarer og måltider, der ikke fremgår af rejsebeskrivelsen
 • Aktiviteter ikke inkluderet
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Rejsen kan forlænges og udvides med flere destinationer.

NB! Rejseforslaget kan justeres

Du kan naturligvis få rejsen som den er sat op her. Du kan også fortælle os hvad du ønsker, både hvad angår oplevelser, standard og rejselængde, så vi kan komme med et forslag der passer til dig og dit budget.  

Lad os skræddersy den perfekte rejse.

Udfyld skemaet nedenunder og få et uforpligtende tilbud.

Generell forespørsel - ny fra 19.06.23

Flere rejseforslag


Sydafrika, Mozambique

Safari og strand i Sydafrika og Mozambique

10 dage

Fra kr. 91.500

Australien

Luksus i Australien

14 dage

Fra kr. 103.000

.

Private Travel Lab er et brand under Australienrejser Aps, som er ansvarlig arrangør. Australienrejser er IATA-agent og medlem af Rejsegarantifonden.

rejsegarantifonden
IATA logo
Serandipians logo